10 Kasım 2007

ReklamYAZILARI'ndan Yeni Hizmet: Eleman İlanları

Bildiğiniz gibi ReklamYAZILARI e-mail grubu yaklaşık 6 yıldır reklam, pazarlama ve ilgili sektörlerin eleman ihtiyacını karşılamak için önemli bir kaynak oldu. Bizzat bana, iş değiştirenlerden gelen teşekkür mesajları kadar eleman arayanlardan da referans soran e-mailler de geldi. Daha sonra, insan kaynağı amaçlı olmamasına rağmen deneme yayınıyla hayata başlayan ReklamİNSANLARI siteside üyelerin tercihi dolayısıyla bir çeşit insan kaynakları sitesine çevirildi. Hem iş arayan hem de eleman arayanların derdine bir süredir deva oldu. Eleman ilanlarından daha ziyade yaratıcı şekillerde yazılmış CV'ler panel olarak eklendi. Arayanlar ilanını da elemanını da buldu. ReklamİNSANLARI sitesi yakın zamanda değiştireceğimiz altyapı dolayısıyla yayın hayatına bir süre ara verdi.

Madem ReklamYAZILARI ailesi insan kaynağı ihtiyacını gidermek konusunda bu kadar kullanışlı, ben de bu eleman ilanı konusunu sizlerden gelen istekler doğrultusunda kurumsallaştırmaya karar verdim. Artık eleman arayan kurumlar ReklamYAZILARI sitesinde eleman ilanlarını bedeli karşılığında yayınlayabilecekler. Şimdilik deneme olarak ufak bir tutarla başlıyoruz. İnternet üzerinden kredi kartınızla ödeme yapabilecek ve kısa sürede yayınlanmasını sağlayabileceksiniz.

Bedel konusuna da açıklık getirmek istiyorum. Bugüne kadar hiçbir kar amacı gütmeyen ReklamYAZILARI platformunu yakın zamanda daha iyi bir internet altyapısına taşımak istiyoruz. Bunun en büyük sebebi artan trafik ve ziyaretçi sayısı. İşte eleman ilanlarından gelen kaynağı da bu yönde yeni site altyapısı için kullanacağız. Yani yine kar amaçlı bir zihniyet yok. Kazanılan tekrar ReklamYAZILARI'na yatırılacak.

Bundan sonra eleman ilanı vermek isteyen kuruluşlar, her sayfamızın sağ alt köşesinde bulacakları bağış düğmesi yoluyla online ödemelerini yaptıktan sonra bana atacakları bir e-mail yoluyla ilanlarını ulaştıracaklar. Bağış onayı bana ulaştıktan sonra eleman ilanı yayına alınacak. Eleman ilanı sadece bu sayfada değil, ReklamYAZILARI ailesinin ulaştığı mecralarda da binlerce kişiye ulaşacak.
  1. Aylık 3.700 tekil ziyaretçisiyle ReklamYAZILARI sitesinde yayınladığınız ilan aynı zamanda,
  2. 1.450 üyesiyle en büyük sektörel mail grubu olan ReklamYAZILARI e-mail grubuna,
  3. 1.400 kişiye yaklaşan üyesiyle Facebook'taki en büyük sektörel grup olan Facebook ReklamYAZILARI grubuna da otomatik olarak ulaşmış olacak.
Böylece en etkin mecralarda eleman ilanınız çok düşük bir maliyete yayınlanmış olacak. Başvurular ise direk vermiş olduğunuz e-mail adresine yönlenecek. St./cm kısıtlaması olmadan ister resim, ister yazı hatta isterseniz video kullanarak eleman ilanı verebileceksiniz. Tüm bunların şimdilik sadece 50 USD olması inanılmaz bir fırsat. Deneme amacıyla başlatılan bu hizmet için talebe göre fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğumuzu da eklemek isterim.

Hiç yorum yok: